Käytetyt sähköpotkulaudat

Nyt valikoimassamme myös käytetyt & huolletut sähköpotkulaudat 6 kk takuulla!

Käytetyn sähköpotkulaudan ostaminen nettikaupastamme on yhtä vaivatonta kuin uuden ostaminen. Laudat ovat heti valmiina ajoon ja niillä on 14 päivän täysi vaihto- ja palautusoikeus.

Kaikki myymämme sähköpotkulaudat ovat perusteellisesti tarkastettuja ja huollettuja. Annamme niille 6 kuukauden takuun. 

Kierrätetty sähköpotkulauta on ekologinen valinta, sillä laudan elinkaaren pidentyessä luonnonvaroja säästyy ja elektroniikkajätettä syntyy vähemmän.

Käytetyt laudat ovat hinnoiteltu kuntonsa mukaan ja ovat taloudellisti järkevä vaihtoehto uudelle tai ilman takuuta myydylle käytetylle.

Valitse alta potkulaudan malli, jonka jälkeen pääset valitsemaan kuntoluokan.

 

Kaikki laudat ovat läpikäyneet kattavan huoltoprosessin ja ovat tekniikaltaan turvallisia ja toimivia. Kaikkien lautojen mukana toimitetaan aina laturi, renkaantäyttösovitin, ja sähköinen käyttöohje. Laudan renkaat ovat joko ilmatäytteiset tai täyskumiset riippuen lautayksilöstä.

Käytetty sähköpotkulauta huoleton ja järkevä valinta

Käytetyn sähköpotkulaudan ostaminen nettikaupastamme on yhtä helppoa kuin uuden ostaminen. Laudat ovat valmiina varastolamme ja ne toimitetaan ajovalmiina. Asiointi on riskitöntä, sillä jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostamasi potkulautaan sinulla on mahdollisuus vaihtaa se ilmaiseksi tai palauttaa se ja saat rahasi takaisin. Annamme laudoille 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden.

Myymme vain laaduikkaita Xiaomi ja Ninebot -lautoja. Laudat on tarkastettu ja huollettu huolellisesti. Ne ovat tekniikaltaan täysin toimivia ja turvallisia. Emme myy ollenkaan lautoja joiden toiminnassa on puutteita/vikoja tai joiden kulutusosat ovat huonokuntoisia. Koska huollamme myymämme potkulaudat huolellisesti, pystymme tarjoamaan kaikille laudoille 6 kuukauden takuun.

Huollettu käytetty sähköpotkulauta edullisempi vaihtoehto kuin uusi lauta ja turvallisempi vaihtoehto kuin ilman takuuta myyty käytetty. Laadukas käytetty lauta on yleensä pitkäikäisempi, kuin saman hintainen uusi halpamerkin lauta. Lisäksi kierrätetty sähköpotkulauta on ekologinen valinta, sillä laudan elinkaaren pidentyessä luonnonvaroja säästyy ja elektroniikkajätettä syntyy vähemmän.

Usein kysyttyä

Kuntoluokat

Potkulaudat on hinnoiteltu kuntonsa ja ajokilometrien mukaan kolmeen eri kuntoluokkaan, joista voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Erinomainen

 • Testattu ja täysin toimiva
 • Ajettu alle 1500km
 • Uudet tai lähes uudenveroiset käytetyt renkaat
 • Ei merkittäviä jälkiä tai kulumaa

Hyvä

 • Testattu ja täysin toimiva
 • Ajettu alle 3000km
 • Uudet tai hyväkuntoiset käytetyt renkaat
 • Vähäisiä jälkiä ja/tai pientä kulumaa

Kohtalainen

 • Testattu ja täysin toimiva
 • Hyväkuntoiset renkaat reilulla kulutuspinnalla
 • Laudassa näkyy selkeitä käytönjälkiä ja/tai kulumaa

Kaikki sähköpotkulaudat ovat tarkastettuja ja huollettuja. Kuntoluokka vaikuttaa laudan ulkoasuun, mutta kaikki myymämme laudat ovat tekniikaltaan ehjiä ja täysin toimivia. Kaikilla laudoilla on 6 kuukauden takuu kuntoluokasta riippumatta.

Huoltoprosessi

Kaikki käytetyt sähköpotkulaudat läpikäyvät saman huoltoprosessin.

Ensin laudat puhdistetaan huolellisesti, jotta huoltaminen helpottuu ja laudan todellinen kunto tulee esiin. Laudan tekniikka tarkastetaan kauttaaltaan ja kaikki vialliset tai kuluneet osat uusitaan käyttäen laadukkaita alkuperäisvaraosia. Esimerkiksi rikkinäisen pyöränlaakerin tai moottorinohjausyksikön vaihtaminen on meille arkipäivää. Kulutusosat tarkastetaan ja renkaat jarrupalat vaihdetaan tarpeen vaatiessa.

Uusien osien vaihtamisen jälkeen taittomekanismin ja ohjainlaakerin välykset säädetään ja nivelet voidellaan, jotta saadaan varmistettua taittomekanismin vaivaton toiminta ja ohjauspylvään tukeva kiinnitys. Mekaaninen jarru säädetään. Ohjauksen, jarrujen ja hallintalaitteiden toiminta testataan. Ohessa tarkastetaan kriittisten ruuvien ja muttereiden kireys.

Seuraavaksi tarkastetaan moottorin, näytön ja valojen sekä muun sähköjärjestelmän toiminta. Akun tila, BMS-piirin toiminta ja laturi tarkastetaan ja akun kennojännitteet mitataan. Huonokuntoiset akut vaihdetaan uuteen alkuperäisosaan. Potkulautaan asennetaan uusimmat ohjelmistopäivitykset ja palautetaan tehdasasetukset. Vikakoodit, kilometrit, sarjanumero ja pariliitoksen purku tarkistetaan. Näin varmistutaan laudan alkuperästä ja mahdollistetaan helppo uutta lautaa vastaava käyttöönottokokemus uudelle omistajalle.

Lopuksi laudan ulkoasu tarkastetaan visuaalisesti ja laudalle määritetään kuntoluokka. Jos jokin osa, kuten naarmuinen näytönlasi tai likainen kumimatto ei vastaa kuntoluokkaa, se vaihdetaan uuteen. Viimeisenä on koeajo, jonka läpäistyään lauta lisävarusteineen pakataan odottamaan uutta omistajaansa.

Akun kunto ja laudan toimintasäde

Kaikki myymiemme potkulautojen akut ovat tarkistettuja ja terveitä. Rikkinäiset akut korvaamme uudella alkuperäisvaraosalla. Emme myy lautoja huonokuntoisilla akuilla, mutta emme myöskään vaihda täysin toimiva akkuja, sillä se synnyttäisi turhaa elektroniikkajätettä ja nostaisi lautojen hintoja.

Potkulaudan litumioniakun kapasiteetti heikkenee hitaasti ajan saatossa. Heikkenemistä nopeuttaa runsas käyttö ja altistuminen suurille lämpotilavaihteluille. Myymisämme Xiaomin ja Ninebotin potkulautojen akuissa on käytetty laadukkaita LG:n valmistamia Li-Ion -kennoja, joille valmistaja ilmoittaa 500 täyttä lataussykliä (akun kapasiteetti vähintään 70% vielä 500 täyden lataussyklin jälkeen). Käytännössä akku kestää yleensä paljon pidempäänkin riippuen käytöstä ja olosuhteista. Tyypillisesti laadukkaista kennoista tehdyn käytetyn akun jäljellä oleva käyttöikä on pidempi kuin uuden huonolaatuisista kennosta tehdyn akun käyttöikä.

Akun kapasiteetin heikentyessä laudan toimintasäde lyhenee. Reilusti ajetuissa laudoissa toimintasäde on luonnollisesti hieman lyhentynyt uuteen verrattuna. Käytetyn laudan toimintasäteestä on vaikea antaa tarkkaa kilometrimäärää, sillä akun kunnon lisäksi siihen vaikuttaa rengaspaineet, ajonopeus, maaston mäkisyys, kuljettajan paino, ulkolämpötila jne. Emme myy lautoja, joiden toimintasäde on radikaalisti lyhentynyt. Uskallamme luvata että kaikkien myymiemme lautojen toimintasäde on minimissään 70% uuden laudan todellisesta toimintasäteestä.

Lautaa ostaessa kannattaa huomioida että valmistajien uusille potkulaudoille ilmoittamat toimintasäteet ovat optimistisia arvioita, jotka voidaan saavuttaa vain optimaalisissa olosuhteissa tasaista nopeutta ajamalla. Sen takia kannattaa valita lautamalli jossa akun koko ja valmistajan ilmoittama toimintasäde on hieman yli oman tarpeen. Jos haluat päästä esim. 30 km matkan lataamatta, niin kannattaa valita lautamalli jonka toimintasäteeksi valmistaja ilmoittaa vähintään 40 km.