Myy sähköpotkulautasi meille helposti ja nopeasti

Maksamme sähköpotkulaudastasi reilun hinnan ja saat hinta-arvion ennen potkulautasi lähettämistä

Jos hinta-arvio muuttuu potkulaudan tarkistuksen yhteydessä, palautamme potkulautasi ilmaiseksi

Meille myyty potkulauta saa uuden elämän ja kierrätetty sähköpotkulauta säästää luontoa

Ostamme Xiaomi M365, M365 PRO, 1S, PRO 2 ja 3 sekä Ninebot MAX mallit, myös vialliset.

Katso hinta-arvio

Näin myyt sähköpotkulautasi meille

Katso hinta-arvio sähköpotkulaudastasi

Vastaa muutamaan helppoon kysymykseen ja saat alustavan tarjouksen sähköpotkulaudastasi.

Lähetä potkulautasi meille ilmaiseksi

Kun olet täyttänyt tietosi, saat lähetyskoodin sähköpostiisi. Koodia käyttämällä lähetys onnistuu ilmaiseksi lähimmässä Matkahuollon toimipisteessä.

Tarkastuksen jälkeen maksamme rahat tilillesi

Potkulaudan saavuttua meille tarkistamme, että se vastaa annettuja tietoja, ja maksamme rahat tilillesi seuraavana arkipäivänä.

Usein kysyttyä

Hinta-arvio, jonka saat täytettyäsi potkulautasi tiedot, on arvio lopullisesta myyntihinnasta. Vastaanotettuamme potkulautasi tarkistamme, että se vastaa ilmoitettuja tietoja. Jos potkulauta vastaa ilmoitettua, maksamme sinulle hinta-arvion mukaisesti. Siinä tapauksessa, että potkulauta ei vastaa ilmoitettua päivitämme hinta-tarjoustamme ja olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse. Jos hyväksyt päivitetyn hinnan, maksamme sen tilillesi. Jos uusi hintatarjous ei ole mieluisa, lähetämme potkulautasi takaisin veloituksetta.
Hinta-arvioon vaikuttaa sähköpotkulaudan malli ja kunto. Hyväkuntoisesta laudasta maksamme enemmän kuin viallisesta, mutta ostamme myös vialliset potkulaudat. Sähköpotkulaudan mallin jälkeen akun kunto on merkittävin yksittäinen hinta-arvioon vaikuttava tekijä.
Potkulauta tulee suojata pahvilla tai kuplamuovilla, jotta se ei vaurioidu kuljetuksessa. Puutteellisesti suojattu potkulauta saattaa hajota kuljetuksessa, jolloin joudumme mahdollisesti alentamaan hinta-arviotamme.
Matkahuollon toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Kun potkulautasi saapuu varastollemme, tarkistamme sen viimeistään seuraavana arkipäivänä, minkä jälkeen suoritamme maksun tilillesi. Rahan siirtymisestä eri pankkien välillä aiheutuva viive on tyypillisesti 1-2 arkipäivää.