Myy tai osta käytetty sähköpotkulauta

Sähköpotkulaudat.fi — Uusi elämä käytetyille sähköpotkulaudoille

Ostamme käytettyjä sähköpotkulautoja ja huollamme ne perusteellisesti. Myymme huolletut laudat 6 kuukauden takuulla varustettuna.

Kanssamme asiointi on vaivatonta ja turvallista. Et joudu asioimaan yksityisten myyjien ja ostajien kanssa, eikä sinun tarvitse pelätä huijatuksi tulemista.

Kierrättäminen kannattaa. Sekä luonto että kukkarosi kiittävät, kun käytetyt laudat löytävät kauttamme uuden omistajan.

Käytetyn sähköpotkulaudan myyminen

Käytetyn sähköpotkulaudan myynti meille on helppoa ja nopeaa. Vastaamalla muutaman lautaasi koskevaan kysymykseen saat hinta-arvion välittömästi. Tämän jälkeen voit lähettää lautasi meille ilmaiseksi. Saat laudastasi aina reilun hinnan ja maksamme rahat tilillesi heti kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet lautasi.

Lue lisää käytetyn laudan myymisestä

Ostamme kaiken kuntoiset Xiaomi ja Ninebot MAX -laudat.

Käyteyn sähköpotkulaudan ostaminen

Käytetyn sähköpotkulaudan ostaminen nettikaupastamme on yhtä vaivatonta kuin uuden ostaminen. Voit olla varma että saat toimivan ja turvallisen laudan, sillä kaikki laudat ovat perusteellisesti huollettuja. Annamme kaikille laudoille 6 kuukauden takuun ja 14 päivän täyden vaihto- ja palautusoikeuden.

Tutustu käytettyihin sähköpotkulautoihin

Valikoima päivittyy sitä mukaa kun saamme lautoja huollettua.

Usein kysyttyä

Käytetyn laudan myyminen

Käytetyn laudan ostaminen

Klikkaa katso hinta-arvio -painikkeesta ja vastaa muutamaan sähköpotkulautasi kuntoa koskevaan kysymykseen. Näin saat alustavan hinta-arvion laudastasi. Jos olet tyytyväinen hinta-arvioon, täytä henkilötietosi, niin saat sähköpostiisi laudan pakkaus- ja lähetysohjeet sekä Matkahuollon lähetyskoodin. Pakkaa lautasi ja vie se Matkahuollon toimipisteeseen. Lähetyskoodin avulla saat lähetettyä lautasin meille ilmaiseksi. Potkulaudan saavuttua meille tarkistamme, että se vastaa annettuja tietoja ja maksamme rahat tilillesi seuraavana arkipäivänä.(Jos potkulauta ei vastaa annettuja tietoja ja hinta-arvio muuttuu tarkistuksessa, saat uuden hinta-arvion sähköpostiisi. Jos et ole tyytyväinen hintaan palautamme potkulautasi ilmaiseksi)
Hinta-arvio on alustava tarjous laudastasi, jonka saat välittömästi vastattuasi muutaman lautaa koskevaan kysymykseen. Hinta-arvio ei sido sinua mihinkään. Ollessasi tyytyväinen hinta-arvioon, voit lähettää laudan meille. Tarkastettuamme laudan, maksamme sen sinulle. Siinä tapauksessa, että potkulauta ei vastaa ilmoitettua päivitämme hinta-tarjoustamme ja olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse. Jos hyväksyt päivitetyn hinnan, maksamme sen tilillesi. Jos uusi hintatarjous ei ole mieluisa, lähetämme potkulautasi takaisin veloituksetta.
Eniten hinta-arvioon vaikuttaa sähköpotkulaudan malli. Hinta-arvioon vaikuttaa myös ajetut kilometrit, laudan tekninen kunto, laudan ulkoasu, sekä vialliset tai puuttuvat osat. Hyväkuntoisesta laudasta maksamme enemmän kuin viallisesta, mutta ostamme myös vialliset potkulaudat. Erikoistilanteissa, kuten esim. jos potkulaudassa on jokin vika tai puute, joka ei hinta-arviota tehdessä tullut esiin, suosittelemme tekemään hinta-arvion loppuun ja lähettämään sen jälkeen sähköpostia asiasta.
Ostamme kaiken kuntoiset Ninebot MAX:t sekä Xiaomin -mallit: Xiaomi Mi Electric Scooter M365, 1S, 3, M365 PRO ja PRO 2, sekä Ninebot by Segway MAX G30 ja MAX G30E II. Toistaiseksi emme osta Xiaomi Essential malleja. Emme osta muun merkkisiä potkulautoja, sillä meidän pitää olla varma lautojen laadusta ja varaosasaatavuudesta, sillä annamme laudoille takuun myydessämme ne.
Harjaa irtohiekka pois ja suojaa lauta pahvilla tai kuplamuovilla, jotta se ei vaurioidu kuljetuksessa. Suojaa erityisesti näyttö sekä ulkonevat osat. Jos sinulla on alkuperäinen myyntipakkaus jäljellä, voit lähettää laudan siinä. Puutteellisesti suojattu potkulauta saattaa hajota kuljetuksessa, jolloin joudumme mahdollisesti alentamaan hinta-arviotamme.
Lähetys tapahtuu haluamaltasi Matkahuollon palvelupisteeltä (ei pakettiautomaateista). Vie pakattu potkulauta Matkahuollon palvelupisteeseen ja lähetä se käyttämällä sähköpostiisi tullutta asiakaspalautustunnusta. Varmista, että käytät asiakaspalautustunnusta, koska vain sitä käyttämällä potkulauta ohjautuu suoraan meille. Ota lähetyksestä kuitti talteen.
Myynnistä ei aiheudu mitään kuluja sinulle. Hinta-arvio on ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Laudan lähettäminen on ilmaista, ja hinta-arvion muuttuessa palautamme lautasi ilmaiseksi jos et ole tyytyväinen uuteen hinta-arvioon.
Laudan tulee olla Xiaomi tai Ninebot MAX -mallinen. Ostamme kaiken kuntoiset laudat, mutta hyvitämme laudasta kunnon ja ajokilometrien mukaan. Jos lauta on rikki tai siitä puuttuu laturi tai osia, niin hyvitämme vähemmän. Ajetut kilometrit voit tarkistaa laudan sovelluksesta. Jos et osaa tai halua vastata kysymyksiin laudan kunnosta tai ajokilometreistä hyvitämme laudasta vähemmän. Laudan tulee olla omasi tai sinulla tulee olla oikeus myydä se. Laudasta tulee poistaa PIN-koodi ja yhteys laudan sovellukseen, johon saat lautakohtaiset ohjeet.
Voit tulla myymään lautasi liikkeeseemme Turkuun. Suosittelemme tekemään hinta-arvion netissä etukäteen. Pudistathan lautasi etukäteen.
Matkahuollon toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Kun potkulautasi saapuu varastollemme, tarkistamme sen viimeistään seuraavana arkipäivänä, minkä jälkeen suoritamme maksun tilillesi. Rahan siirtymisestä eri pankkien välillä aiheutuva viive on tyypillisesti 1-2 arkipäivää.
Annamme kaikille käytetyille sähköpotkulaudoille 6 kuukauden takuun. Takuu kattaa laudan tekniset viat, jotka liittyvät esimerkiksi moottoriin, rungon osiin ja akkuun. Takuu ei kata kosmeettisia haittoja, eikä kulutusosia, kuten jarrupaloja ja renkaita, eikä itse aiheutettuja vaurioita, kuten esimerkiksi kaatumisessa hajonneita osia. Takuuhuollossa lauta korjataan tai korvataan vastaavanlaisella laudalla veloituksetta ja ripeällä aikataululla. Lisätietoa löydät tilaus- ja sopimusehdoista
Tyytyväisyystakuu. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostamasi potkulautaan sinulla on mahdollisuus vaihtaa se ilmaiseksi tai palauttaa se ja saat rahasi takaisin. Annamme kaikille myymillemme käytetyille sähköpotkulaudoille 14 päivän vaihto- ja palautusoikeideun.
Meiltä ostettu käytetty lauta on ekologisempi ja edullisempi vaihtoehto kuin uuden ostaminen ja turvallisempi vaihtoehto kuin ilman takuuta myyty käytetty. Laadukas käytetty lauta on yleensä pitkäikäisempi, kuin saman hintainen uusi halpalauta. Xiaomit ja Ninebotit ovat varmatoimisia ja niissä on hyvä akku. Takuuhuollamme myymämme laudat itse ja meillä on kattava valikoima varaosia hyllyssä. Kaikki käytetyt laudat ovat käyneet läpi kattavan huoltoprosessin.
Käytetyt potkulaudat on hinnoiteltu kuntonsa ja ajokilometrien mukaan kolmeen eri kuntoluokkaan, joista voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon.
Alempien kuntoluokkien laudoissa on enemmän käytön jälkiä, mutta kaikki myymämme laudat ovat tarkastettuja, huollettuja ja täysin toimivia. Kuntoluokka ei vaikuta laudan turvallisuuteen. Emme myy ollenkaan lautoja joiden toiminnassa on puutteita/vikoja tai joiden kulutusosat ovat huonokuntoisia. Kaikilla laudoilla on 6 kuukauden takuu kuntoluokasta riippumatta. Laudan akku kuluu hitaasti käytössä pienentäen laudan toimintasädettä hieman. Kaikkien kuntoluokkien lautojen akku on ehjä, eikä toimintasäde ole radikaalisti heikentynyt, mutta jos haluat maksimoida akun kunnon ja laudan toimintasäteen, kannattaa valita korkeampi kuntoluokka. Erinomainen-luokan lautojen toimintasäde on lähes uutta vastaava.
Kaikki myymiemme potkulautojen akut ovat tarkistettuja ja terveitä. Rikkinäiset akut korvaamme uudella alkuperäisvaraosalla. Emme myy lautoja huonokuntoisilla akuilla, mutta emme myöskään vaihda täysin toimiva akkuja, sillä se synnyttäisi turhaa elektroniikkajätettä ja nostaisi lautojen hintoja. Potkulaudan litumioniakun kapasiteetti heikkenee hitaasti ajan saatossa. Heikkenemistä nopeuttaa runsas käyttö ja altistuminen suurille lämpotilavaihteluille. Myymisämme Xiaomin ja Ninebotin potkulautojen akuissa on käytetty laadukkaita LG:n valmistamia Li-Ion -kennoja, joille valmistaja ilmoittaa 500 täyttä lataussykliä (akun kapasiteetti vähintään 70% vielä 500 täyden lataussyklin jälkeen). Käytännössä akku kestää yleensä paljon pidempäänkin riippuen käytöstä ja olosuhteista. Tyypillisesti laadukkaista kennoista tehdyn käytetyn akun jäljellä oleva käyttöikä on pidempi kuin uuden huonolaatuisista kennosta tehdyn akun käyttöikä.Kaikkien kuntoluokkien lautojen akku on ehjä, eikä toimintasäde ole radikaalisti heikentynyt, mutta jos haluat maksimoida akun kunnon ja laudan toimintasäteen, kannattaa valita korkeampi kuntoluokka.
Laudan akku kuluu hitaasti käytössä pienentäen laudan toimintasädettä hieman. Reilusti ajetuissa laudoissa toimintasäde on luonnollisesti hieman lyhentynyt uuteen verrattuna. Käytetyn laudan toimintasäteestä on vaikea antaa tarkkaa kilometrimäärää, sillä akun kunnon lisäksi siihen vaikuttaa rengaspaineet, ajonopeus, maaston mäkisyys, kuljettajan paino, ulkolämpötila jne. Emme myy lautoja, joiden toimintasäde on radikaalisti lyhentynyt. Uskallamme luvata että kaikkien myymiemme lautojen toimintasäde on minimissään 70% uuden laudan todellisesta toimintasäteestä. Lautaa ostaessa kannattaa huomioida että valmistajien uusille potkulaudoille ilmoittamat toimintasäteet ovat optimistisia arvioita, jotka voidaan saavuttaa vain optimaalisissa olosuhteissa tasaista nopeutta ajamalla. Sen takia kannattaa valita lautamalli jossa akun koko ja valmistajan ilmoittama toimintasäde on hieman yli oman tarpeen. Jos haluat päästä esim. 30 km matkan lataamatta, niin kannattaa valita lautamalli jonka toimintasäteeksi valmistaja ilmoittaa vähintään 40 km.
Myymme käytettynä vain Xiaomi ja Ninebot merkkisiä sähköpotkulautoja, koska huoltomme ja varaosavalikoimamme on näihin merkkeihin erikoistunut ja voimme myöntää niille takuun. Xiaomit ja Ninebotit ovat laadukkaita ja varmatoimisia. Lisäksi niissä on laadukkaat akut, erinomainen hinta-laatusuhde sekä paras varaosasaatavuus. Meillä on kattava valikoima Xiaomi ja Ninebot varaosia hyllyssä, joten saamme laudat takuuhuollettua nopeasti.
Laitamme lautoja myyntiin sitä mukaan kun saamme niitä huollettua myyntikuntoon. Jos olet kiinnostunut tietyn laudan tietystä kuntoluokasta, jota ei ole varastossa, voit jättää sähköpostiosoitteesi tuotesivulla, niin saat ilmoituksen kun kyseistä mallia on varastossa.
Käytettyjä lautoja voi tulla katsomaan ja ostamaan liikkeeseemme Turkuun. Eri lautamalleja on koeajettavissa kuivalla säällä. Saatavuus on sama kuin nettikaupassa.
Kaikista potkulaudoista on poistettu edellisen käyttäjän tiedot sekä pariliitos edellisen omistajan sovellukseen, joten laudan saa liitettyä omaan puhelinsovellukseen uuden laudan tavoin. Lautoihin on palautettu tehdasasetukset ja asennettu uusimmat ohjelmistopäivitykset.