NIU sähköpotkulaudat

Vuonna 2014 perustettu Niu (NIU Technologies) toimii maailmanlaajuisesti ja on maailman johtavia älykkäiden kaupunkiliikenneajoneuvojen toimittaja. Niu valmistaa käteviä, ympäristöystävällisiä ja laadukkaita kaksipyöräisiä sähköajoneuvoja, jotka ovat voittaneet lukuisia suunnittelupalkintoja. Niu on kehittänyt NIU Energy™ -litiumakkuteknologian, jolla saavutetaan kevyempiä, turvallisempia ja tehokkaampia akkuja, joilla on pidempi akun käyttöikä ja pidempi kantama. Sähköpotkulaudat.fi on virallinen NIU-jälleenmyyjä.

NIU KQi -sähköpotkulautamallisto

NIU KQi -sähköpotkulaudat noudattavat Niun suunnitteluperiatteita ja ovat ketteriä ja älykkäitä kaupunkimenopelejä. Kaikissa Niu KQi -laudoissa on tukeva alumiinirunko, leveät tubeless-renkaat ja tehokas 48 volttinen NIU Energy™ -akku. NIU-sovelluksesta voi seurata laudan sijaintia ja hallita laudan ominaisuuksia. Niu sähköpotkulautojen laadusta kertoo niille myönnetty 2 vuoden takuu.

NIU KQi2 Pro

NIU KQi2 Pro on kaupunkikäyttöön suunniteltu edullinen ja helppokäyttöinen sähköpotkulauta 40 kilometrin toimintasäteellä. KQi2 pro on hieman kevyempi ja kapeampi kuin kuin KQi3-sarjan laudat ja siinä on rumpujarru.

NIU KQi3 -mallit

NIU KQi3 -sarjan laudat ovat alumiinirunkoisia, levyjarrullisia, 9,5 x 2,5” tubeless-renkailla varustettuja tyylikkäitä sähköpotkulautoja.

  • KQi3 Sport on laudoista kevyin, 18,5 kilogramman painollaan. Sen toimintasäde on 40 kilometriä.
  • KQi3 Pro on huipputyylikäs 50 kilometrin toimintasäteellä ja tuplalevyjarruilla varustettu kaupunkilauta.
  • KQi3 Max on KQi3-linjaston tehokkaimmalla moottorilla ja isoimmalla akulla varustettu malli. Erittäin suorituskykyisessä Maxissa on huikea 65 kilometrin toimintasäde ja itsepaikkautuvat renkaat.

NIU KQi Air ja Air X

KQi Air ja KQi Air X ovat alle 12 kg:n painoisia huippumoderneja sähköpotkulautoja, joiden toimintasäde on erittäin kevyestä painosta huolimatta huikeat 50 kilometriä. KQi Airin runko on noin 70 % hiilikuitua ja 30% magnesiumia. KQi Air X:n runko on kokonaan hiilikuitua, jonka ansiosta Air X painaa vain 11,7 kg!

Suodattimet

Merkki & malli+

Brändi+

Toimintasäde+

Nopeus+

Maksimiteho+

Paino+

Akun koko+

Kantavuus+

Vetotapa+

Hinta+