Segway-Ninebot sähköpotkulaudat

Segway-Ninebot, on perinteikäs huippuluokan sähköisten liikkumisvälineiden valmistaja, joka on omistautunut tarjoamaan innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja kaupunkiliikkumiseen. Yhdistäen uusimman teknologian ja käyttäjäystävällisen suunnittelun, Ninebot on tullut tunnetuksi huippulaadukkaista sähköpotkulaudoistaan ja itsetasapainottuvista liikkumisvälineistään, joiden käytettävyys ja kestävyys hakee vertaistaan.

Segway-Ninebot-laudat on varustettu erittäin kestävillä itsepaikkautuvilla renkailla, lukuisia latauksia kestävillä älykkäillä akuilla ja monilla käytettävyyttä parantavilla ominaisuuksilla. Pitkän kokemuksen ja tuotekehitystyön sekä tiukkojen laadunvarmistusprosessien ja suurten myyntimäärien ansiosta Ninebotin valmistamat sähköpotkulaudat ovat erittäin varmatoimisia ja huolettomia. Kaikilla Ninebot by Segway sähköpotkulaudoilla on 2 vuoden takuu valmistus- ja materiaalivirheille ja 1 vuoden takuu akulle. Sähköpotkulaudat.fi on virallinen Segway-Ninebot jälleenmyyjä. Ostamalla meiltä saat Ninebotillesi valmistajan takuun ja kattavat varaosa- ja huoltopalvelut.

Segway-Ninebot sähköpotkulautamallisto

Ninebotin laaja tuotevalikoima kattaa erilaiset käyttötarkoitukset, olipa sitten kyseessä kaupunkiliikenne, työmatkat tai vapaa-ajan aktiviteetit. Valikoima ulottuu lapsille suunnatusta Zing-malleista aina säädettävällä hydraulisella iskunvaimennuksella ja luistonestolla varustettuihin huippusuorituskykyisiin GT-malleihin.

Segway-Ninebot F2 -sarja

F2-laudoissa on F-sarjan laudoille tuttuun tapaan virtaviivainen putkirunko, 10 tuumaiset renkaat sekä pitkä kantomatka, mutta lautojen suoritutuskykyä on kehitetty entisestään edellisistä laudoista. Niihin on lisätty mm. vilkut, luistonesto ja useita älyominaisuuksia kuten Applen Find My -toiminto.

  • Segway-Ninebot F2 E on F2-sarjan laudoista kevyin, se on varustettu pienimmällä akulla ja 40 km toimintasäteella.
  • Segway-Ninebot F2 Plus E:n ja Pron toimintasäde on 55km.
  • Segway-Ninebot F2 Pro E on F-sarjan laudoista Suurin ja komein. Siitä löytyy etujousitus sekä hieman tehokkaampi moottori.

Segway-Ninebot MAX G2

Vuodelle 2023 esitelty MAX G2 on uusi paranneltu versio huippusuositusta Ninebot MAX -sähköpotkulaudasta. MAX G2:een on lisätty jousitus sekä muita turvallisuutta ja käytettävyyttä entisestään parantavia ominaisuuksia jotka tekevät klassikkomallista vielä entistäkin paremman. 70-km toimintasäde riittää pidempiinkin työmatkoihin.

Segway-Ninebot P100SE ja P65E

Huippu-uutuudet P100SE ja P65E ovat hieman F-sarjan lautoja isompia, mutta ovat kuitenkin tarkoitettu päivittäiseen kaupunkilautailuun. P100SE on varustettu huikealla 100 km kantamalla. Se on varustettu isommalla akulla ja on hieman tehokkaampi kuin pikkuveli P65E. Lisäksi siinä on etu- ja takajousitus, joten sillä pärjää kaikenlaisilla alustoilla.

Ninebot Zing

Zing-laudat ovat Segway-Ninebot-malliston kevyympiä lautoja. Ne ovat tarkoitettua lapsille ja soveltuvat esimerkiksi ensimmäiseksi sähköpotkulaudaksi.

Segway-Ninebot GT-mallit

Segway-Ninebot sähköpotkulautamalliston kruunaa GT1E ja GT2P, jotka ovat edistyneimpiä ja suorituskykyisimpiä koskaan suunniteltuja sähköpotkulautoja. Ne on tarkoitettu kaikkein vaativimpaan käyttöön. Huipputehokas lippulaivamalli GT2P on tarkoitettu urheilukäyttöön eikä ole katulaillinen.

Segway-Ninebotin tarina

Segway-nimi tulee sanasta ”segue”, joka määritellään ”siirtymiseksi sujuvasti yhdestä tilasta toiseen”. Segway syntyi kun eräänä päivänä keksijä Dean Kamen näki nuoren miehen pyörätuolissa kamppailemassa päästäkseen jalkakäytävän yli. Hän tajusi, ettei ongelma ollut tehottomassa pyörätuolissa, vaan siinä, että maailma oli rakennettu ihmisille, jotka pystyivät tasapainoilemaan. Tämän seurauksena hän ja hänen tiiminsä loivat Independence IBOT™️ Mobility Systemin, itsensä tasapainottavan liikkumisvälineen, joka mahdollistaa käyttäjille myös epätasaisilla pinnoilla liikkumisen. Sen jälkeen syntyi ajatus siitä, että tasapainolaitteilla olisi laajempia mahdollisuuksia myös täyden liikkumiskyvyn omaaville henkilöille. Myöhemmin Segway on laajentanut tuotevalikoimaansa kaikenlaisiin sähköisiin liikkumisvälineisiin, mahdollistaen sujuvan liikkumisen pidemmälle, nopeammin ja suurempia taakkoja kantaen.

Ninebot on sähköiseen liikkumiseen erikoistunut yksityisessä omistuksessa oleva Kiinalainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Pekingissä. Vuonna 2015 Ninebot osti Segwayn ja näin syntyi strateginen kumppanuus nimeltään Segway-Ninebot. Yritys keskittyy lyhyen matkan sähkökulkuvälineiden tutkimukseen ja kehitykseen, suunnitteluun, valmistukseen, jakeluun ja myyntiin. Sillä on pääkonttorit Yhdysvalloissa, Alankomaissa ja Pekingissä ja valmistusta Yhdysvalloissa ja Kiinassa.

Nykyään Segway-Ninebot on maailman johtava lyhyen matkan sähkökulkuvälineiden kehittäjä. Yhä useammat ihmiset käyttävät Segway-Ninebotin tuotteita ekologisena vaihtoehtona autolla tehtäville matkoille. Segway-Ninebot on aina pyrkinyt tuottamaan ympäristöystävällisiä sähkökulkineita. Ninebotin sähköpotkulaudat tarjoavat tehokkaan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille liikkumismuodoille. Ajon aikana ei synny lainkaan päästöjä, mahdollistaen ajoneuvojen käytön myös sisätiloissa.

Suodattimet

Merkki & malli+

Brändi+

Toimintasäde+

Nopeus+

Paino+

Akun koko+

Kantavuus+

Vetotapa+

Hinta+