VSETT sähköpotkulaudat

Urheilulliset VSETT-sähköpotkulaudat tarjoavat huippuluokan ajokokemuksen kilpailukykyiseen hintaan. Mallistosta löytyy tavallisten kaupunkilautojen lisäksi myös suurempia, erittäin tehokkaita malleja luokkansa parhailla ajo-ominaisuuksilla. Ningbo Vsett Intelligent Technology Co., Ltd, Vsett-brändin luoja, perustettiin vuonna 2018. Kyseessä on kehitys- ja tuotantoyhtiö, jonka tavoitteena oli alusta asti kehittää ja valmistaa sähköskoottereita, jotka olisivat tinkimättä kaikilta osin ylivoimaisia ​​aiempiin malleihin verrattuna. Kaksi vuotta myöhemmin syntyi ensimmäinen Vsettin sähköskootteri. Vsettin sähköskootterit tulivat markkinoille ensimmäisen kerran keväällä 2021, mutta paljon odotettua suuremman kysynnän takia lautojen saatavuus oli aluksi heikkoa.

Vsett onnistui kuitenkin kasvattamaan tuotantokapasiteettiaan nopeasti ja Vsett onkin nykyään yksi maailman halutuimmista brändeistä pääasiassa potkulautojen tinkimättömän suunnittelun, innovatiivisten ja vakavasti harkittujen teknisten ratkaisujen sekä tiukan laadunvalvonnan ansiosta.

Vuosien aikana yhtiö on onnistunut hakemaan 7 toimialakohtaista patenttia. Esimerkiksi erittäin turvallinen ja kestävä 3-vaiheinen taittomekanismi on patentoitu. Taitettavat kädensijat ja ohjaustankoon asennettavat säätöratkaisut ovat myös patentoituja. Nykyään Vsettillä on maahantuojia yli 20 maassa ympäri maailmaa.

VSETT sähköpotkulaudoille ominaisia tunnusmerkkejä ovat mm.:

  • Sähköskootterin lukituksen avaaminen erityisellä NFC-sirulla, jonka avain voidaan haluttaessa kopioida myös älypuhelimen tai älykellon muistiin
  • Edelleen kehitetty QS-S4-näyttö, joka on paremmin luettavissa myös aurinkoisella säällä
  • Käytössä on laajalti käytettyjä vakiopituisia iskunvaimentimia, jotka voidaan haluttaessa korvata muilla iskunvaimentimilla
  • Astilaudan päälle etuosaan asennetut latausportit (porttien vaurioitumisen estämiseksi)
  • Suuntavilkkuja ohjataan kahvoihin upotetuilla mikrokytkimillä

Kun ostat sähköpotkulautasi viralliselta jälleenmyyjältä, saat sille valmistajan takuun ja kattavat varaosa- ja huoltopalvelut. Olemme virallinen VSETT-jälleenmyyjä.

Meillä myytävissä VSETT-sähköpotkulaudoissa ei ole katkaistavaa rajoitinjohtoa, mikä tarkoittaa, että rajoittimen ohittaminen ei poista takuuta.

Suodattimet

Merkki & malli+

Brändi+

Toimintasäde+

Nopeus+

Nopeus ilman rajoitinta+

Maksimiteho+

Paino+

Akun koko+

Kantavuus+

Vetotapa+

Renkaan halkaisija+

Renkaan leveys+

Latausjännite+

Hinta+