Yadea sähköpotkulaudat

Yadea on maailman johtavia brändejä sähköisten kaksipyöräisten saralla. Sen myynti on ollut maailmanlaajuisesti alan kärjessä viimeiset 6 peräkkäistä vuotta. Tuotevalikoima kattaa pääasiassa tehokkaat sähkömoottoripyörät, sähkömopot, sähköpyörät ja sähköpotkulaudat. Sloganinsa ”Sähköistä elämäsi” mukaisesti Yadea keskittyy jatkuvaan teknologiseen innovaatioon mahdollistaen vihreämmän liikkumisen. Tavoitteena on tarjota käyttäjille upea matka ja vertaansa vailla oleva ajokokemus. Yadea-sähköpotkulaudat ovat luotettavia ja erittäin helppokäyttöisiä kulkupelejä urbaaniin liikkumiseen.

2001 perustetun kiinalaisen Yadean tuotteita on myyty 70 miljoonalle käyttäjälle ja sen jälleenmyyjäverkoston kuuluu yli 40 000 myyntipistettä globaalisti. Sähköpotkulaudat.fi on virallinen Yadea-sähköpotkulautojen jälleenmyyjä. Ostamalla meiltä saat laudallesi valmistajan takuun ja kattavat varaosa- ja huoltopalvelut.

Yadea sähköpotkulautamallisto

Yadea ElitePrime ja EliteMax

Yadea Elite -sähköpotkulaudat on tarkoitettu ketterään kaupunkiliikkumiseen. Ne ovat sähköpotkulautojen katumaastureita — mukavia, mutta tukevia ajaa, voimakkaita ja tyylikkäitä. ElitePrime on toispuoleisella pyöräntuennalla varustettu erittäin tehokas lippulaivamalli. Se on varustettu isomalla akulla ja moottorilla, kun taas EliteMax on kevyempi (23,4 kg) ja edullisempi versio. Molemmissa malleissa on etu- ja takajousitus.

Yadea Artist

Yadea Artist pienin ja näppärin Yadean laudoista. Yadea Artist on sähköpotkulauta, jossa yhdistyy tyylikkyys ja ketteryys. Vain 18,6 kg:n painoinen Artist on kenties kevyin etu- ja takakeinuhaarukalla varustettu sähköpotkulauta.

Yadea KS6 Pro

Yadea KS6 Pro tarjoaa huippulaatua edullisella hinnalla. Se on kestävä etujousitettu sähköpotkulauta joka tarjoaa pitkän, 55 km kantomatkan ja tukevan ajokokemuksen.

Suodattimet

Merkki & malli+

Brändi+

Paino+

Akun koko+

Kantavuus+

Vetotapa+

Hinta+