Livall MT1 NEO älykypärä MEDIUM 54-58 CM

119,90 

Jousto osamaksu alkaen 9,90 /kk (24 kk)

24,96 /kk

Kuukausierä: 24,96 Kuukausittainen nimelliskorko: 1,52 %Todellinen vuosikorko: 56,04 %Luotollinen kokonaishinta: 149,78 

45,09 /kk

Kuukausierä: 45,09 Kuukausittainen nimelliskorko: 1,52 %Todellinen vuosikorko: 62,02 %Luotollinen kokonaishinta: 135,27 
Lue lisää →

Laadukas ja turvallinen älykypärä takavalolla, suuntavilkuilla ja bluetooth-handsfreellä!

Lähetettävissä: Heti 1 kpl

Esittely

Korkealaatuisesta polykarbonaatista ja EPS-vaahdosta tehty Livall MT1 älykypärä mahdollistaa erinomaisen aerodynamiikan ja ilmanvaihdon sekä vähentää ilmanvastusta 21 venttiilin ansiosta. Irrotettava visiiri suojaa tarpeen vaatiessa käyttäjää niin oksilta, vedeltä kuin valoltakin. Takana olevien valojen ansiosta näyt liikenteessä ja voit osoittaa kääntymisaikeesi käden sijaan vilkuilla. Samalla voit kuunnella musiikkia kypärän kaiuttimista.

Valot

Kypärän takana olevat valot voidaan säätää olemaan päällä vain pimeällä. Vilkut toimivat tankoon kiinnitettävästä ohjaimesta, ja kytkeytyvät pienen ajan kuluttua itsestään pois. Kiihdytysanturien ansiosta kypärä tunnistaa jarrutukset ja kytkee jarruvalot päälle automaattisesti.

Kaiuttimet ja mikrofoni

Puhelimen voi kytkeä kypärään Bluetoothin avulla. Sen jälkeen voi kypärän kaiuttimista kuunnella esimerkiksi musiikkia tai äänikirjoja. Mikrofonin ansiosta voit myös vastaanottaa puheluita, joihin vastataan tangon ohjaimesta. Livall-sovelluksen kautta voit muodostaa ääniyhteyden ystäviisi, joilla on Livall-älykypärä. Lisäksi kypärässä on navigointimahdollisuus, jota ohjataan puheella. Älykypärän mikrofoni on suojattu tuulelta, joten suurillakaan tuulennopeuksilla mikrofoni ei kuulosta rätisevältä.

Älyominaisuudet

Kypärän ja siihen kytketyn puhelimen välimatkan kasvaessa yli 15 metriin, sekä puhelin että kypärä hälyttävät. Tämän myötä et unohda kypärää mihinkään. Jos kypärän ja puhelimen välinen yhteys katkaistaan, kypärä sammuu itsestään 15 minuutin jälkeen akun säästämiseksi. Kypärä havaitsee kaatumiset, jotka ovat Livall-sovelluksen avulla pienempi paha kuin ennen. Jos käyttäjä ei kaatumisen jälkeen 90 sekunnissa paina hälytysilmoitusta pois puhelimeltaan, lähtee ennalta valituille kontakteille viesti kaatumisesta sekä kaatuneen tarkat koordinaatit.

Livall-sovellus

LIVALL Riding nimisen sovelluksella voit kohottaa ajokokemustasi yhä korkeammalle. Sovelluksen avulla aktivoit ylempänä mainitut hätäviestit ja älykypärien väliset puhelut. Lisäksi sovelluksella voit pitää kirjaa matkoistasi ja jakaa niitä ystävillesi. Ajoryhmään kuuluvat jäsenet voivat matkoilla jakaa sijaintiaan, jottei kukaan eksy ryhmästä. Livall-sovellus on yhteensopiva joidenkin muiden sovellusten kanssa, joten voit halutessasi jakaa tietoa sovellusten välillä.

Livall – Redefine your safety

  • 180+ patenttia
  • 40+ palkintoa
  • 20+ sertifikaattia

Maailman johtavana innovatiivisten älykypärien valmistajana Livall on omistautunut edistyneiden pyöräilyvarusteiden kehittämiseen. Livall on kansainvälisesti tunnustettu ja se on saanut useita arvostettuja palkintoja maailmanlaajuisesti.

Tekniset tiedot

  • Paino: 310g
  • Koko (pään ympärysmitta): 54-58cm
  • Väri: musta
  • Malli: MT1 Neo

Asiakkaiden arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Livall MT1 älykypärä
Livall MT1 NEO älykypärä MEDIUM 54-58 CM
119,90 Lisää ostoskoriin