Säästä

Ninebot MAX G30 / G30E II kontrolleri

95,90  99,90 

Laadukas Ninebot-alkuperäisvaraosa.

Turun myymälässä, toimitus: 1-3 pv tai nouto

Toimitus: 5,90 

Esittely

Astinlaudan sisällä oleva moottorinohjausyksikkö eli kontrolleripiiri Ninebot by Segway MAX sähköpotkulautoihin.

Laadukas Ninebot-alkuperäisvaraosa.

 • Segway-Ninebot MAX G30
 • Segway-Ninebot MAX G30D
 • Segway-Ninebot MAX G30E II

Huom! Jotkut uudemmat G30E II -laudat on varustettu kontrollerilla jossa on ruuvattavat liittimet. Tätä kontrolleria voidaan käyttää myös kyseisissä laudoissa, mutta asennus vaatii juottamisen tai liittimien vaihdon.

Voidaan asentaa myös MAX G30D -malliin.

Tässä piirissä on asennettuna vanhempi firmware eli tähän pystyy asentamaan custom firmwaren, jos ei asenna uusinta päivitystä ennen custom firmwarea. Huomioithan, että custom firmwaren käyttö johtaa kontrollerin ja potkulaudan takuun raukeamiseen.

Sarjanumeron Asettaminen: Uudessa kontrollerissa on oletussarjanumero, joka pitää vaihtaa potkulaudan omaksi. Sarjanumeron vaihtaminen onnistuu esim. ilmaisella Ninebot IAP Windows-sovelluksella. Potkulaudan oma sarjanumero lukee astinlaudan tarrassa. Jos tarra on irronnut ja vanhaan kontrolleriin ei saa yhteytttä, voit käyttää myös tätä sarjanumeroa: N4GCD1111C1234. Huomioithan, että jos käytät muuta kuin laudan omaa sarjanumeroa, laudan parittaminen Ninebot-Segway -sovellukseen ei välttämättä onnistu.

Vinkki: Viallisen kontrolleripiirin tunnistaa usein siitä, että mottori ei pyöri kädellä kokeiltuna kun johdot ovat kytkettyinä ja johdot irrottamalla pyörii kevyesti.

Tekniset tiedot

 • Ohjelmoitavissa: Kyllä
 • MPN: 14.02.0198.00

3 arviota tuotteelle Ninebot MAX G30 / G30E II kontrolleri

 1. 5

  Petri N.

  Täydellinen ostos! – so. 100% priima tuote, huolellisen pakkauksen kera. Tämän komponentin ansiosta pääsin vaihtamaan Ninebot G30 Max II orkkis softalukitun HW kontrollerin versioon, joka mahdollisti kustomoidun firmiksen fläshäämisen Bluetoothin ylitse – so. operaatio tarvittu ulkoisen lisäakun toiminnan mahdollistamiseksi – nyt akkukapa 2x natiivista, jiihaa! =)

 2. 5

  Juho L.

  Ohjaimessa olisi hyvä olla ohjeet sarjanumeron vaihtamiselle…

 3. 5

  Markus

  Alkuperäinen Ninebot MAX-G30 kontrolleripiiri.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ninebot MAX G30 / G30E II kontrolleripiiri
Ninebot MAX G30 / G30E II kontrolleri
95,90  99,90  Lisää ostoskoriin