Segway E110S Stone Grey sähköskootteri

2 999 

Jousto osamaksu alkaen 112,75 /kk (36 kk)

112,75 /kk

Kuukausierä: 112,75 Kuukausittainen nimelliskorko: 1,52 %Todellinen vuosikorko: 10,62 %Luotollinen kokonaishinta: 4 059,10 

154,04 /kk

Kuukausierä: 154,04 Kuukausittainen nimelliskorko: 1,52 %Todellinen vuosikorko: 11,03 %Luotollinen kokonaishinta: 3 696,92 

279,26 /kk

Kuukausierä: 279,26 Kuukausittainen nimelliskorko: 1,52 %Todellinen vuosikorko: 11,74 %Luotollinen kokonaishinta: 3 351,09 

530,73 /kk

Kuukausierä: 530,73 Kuukausittainen nimelliskorko: 1,52 %Todellinen vuosikorko: 12,74 %Luotollinen kokonaishinta: 3 184,37 

1 034,19 /kk

Kuukausierä: 1 034,19 Kuukausittainen nimelliskorko: 1,52 %Todellinen vuosikorko: 14,55 %Luotollinen kokonaishinta: 3 102,56 
Lue lisää →
 • Huippunopeus: 45 km/h
 • WMTC-toimintasäde: 40 km
 • Optimaalinen toimintasäde: 75 km
 • Latausaika: 4 tuntia
 • Kantavuus: 230 kg

Tilattavissa tavarantoimittajalta Toimitusaika-arvio: 10-14 arkipäivää

Esittely

Uudet Segwayn sähköskootterit luovat ympäristöystävällisen ja älykkään tavan liikkua. Monien älytoimintojen, irrotettavan akun, lisävarusteiden ja erinomaisen suunnittelun takia E110S sähköskootteri on helppo ja vaivaton käyttää. Se on saatavilla viidessä eri värissä, joista Stone Grey on mattaväri.

Skootterin maksiminopeudella ajettaessa se ylsi WMTC testauksessa 40 kilometrin matkaan. Ideaalisissa olosuhteissa 20 km/h nopeudella E110S jaksaa jopa 75 kilometrin matkan. Akku latautuu täyteen vain neljässä tunnissa, 80% tulee täyteen vain kolmessa tunnissa. Irrotettavan akun voi kytkeä pistorasiaan missä vain sähköskootterin sijainnista riippumatta.

Segwayn E110S helpottaa siirtymistä sähköajoon. Se on ympäristöystävällinen ja varustettu innovatiivisella teknologialla. Jos haluat liikkua älykkäästi, Segwayn sähköskootterit ovat varma valinta.

Segway E110S sähköskootteri kaikki värit

Puhelinsovellus ja älytoiminnot

Segwayn sähköskootterit ovat yhteensopivia Segway-Ninebot-sovelluksen kanssa, joka löytyy sekä Android että iOS -puhelimista. Sovelluksen avulla teet avaimet tarpeettomiksi, sillä Airlock-järjestelmän aktivoimisen jälkeen skootteri avautuu ja lukittuu itsestään 2-10 metrin säteellä, kun puhelin ja skootteri ovat yhdistettynä Bluetoothin avulla.

Sovelluksesta näet kaikki tarpeelliset tiedot, kuten kuinka pitkän matkan pääset samalla latauksella, tietoja tekemistäsi matkoista, huoltoasemien sijainnit ja mihin olet parkkeerannut skootterisi. Voit jopa ottaa yhteyden muihin Segway sähköskootteri ja -mopokuskeihin halutessasi, ja saat oikeudet asiakaspalveluun.

Varkaudenesto-ominaisuuden avulla skootterisi ei päädy vieraisiin käsiin. Sisäänrakennetun 4G SIM-kortin* ja GPS-yhteyden avulla pystyt seuraamaan skootterisi sijaintia myös varkauden aikana. Anturit huomaavat oudot liikkeet, jolloin sähköskootteri lähettää puhelimeen ilmoituksen. Jos akku on skootterissa sisällä ja sitä yritetään avata, puskea eteenpäin tai liikuttaa, hälytysjärjestelmä aktivoituu.

Segway E110S sähköskootteriin tulee puhelinsovelluksen avulla tehtäviä ohjelmistopäivityksiä, jotka ovat täysin ilmaisia. Päivittäminen onnistuu langattomasti, ja kaikki mahdolliset ajoneuvon toiminnot päivitetään aina täysin.

*Kahden ensimmäisen vuoden jälkeen 4G SIM-kortti ei toimi enää ilmaiseksi, omistajan vaihdosta riippumatta.

LED-värinäyttö ja älykkäät ajovalot

E110S sähköskootteri on varustettu suurella LED-värinäytöllä ohjaustangon keskellä. Löydät siitä kaiken tärkeän ajonaikaisen informaation, muun muassa nopeuden, akun varaustason, ajotilan, Bluetooth -yhteyden, ajovalojen asetuksen ja ajoasetuksen.

LED-näyttöä kehystävät värit kertovat tärkeän viestin. Sininen tarkoittaa täyttä käyttövalmiutta, oranssi ilmoittaa, ettei jalkatukea ole vedetty ulos tai kuski ei ole istuimen päällä, punainen kertoo varoitus- tai virheilmoituksesta ja vihreä on EBS:n kautta tulevan energian talteenoton väri.

Segwayn sähköskoottereissa on sekä edessä että takana tehokkaat LED-kiskot, jotka valaisevat tien ja ympäristön kirkkaasti. Matrix LED-ajovalot valaisevat jopa 128 asteen laajakulmassa ja 30 metrin päähän. Ajovalot ovat päällä aina, joten näyt liikenteessä kaikissa olosuhteissa.

Ajoasetukset

Segway E110S sähköskootterissa on kolme ajoasetusta, joita voi vaihtaa kätevästi ohjaustangon “-” ja “+” napeista peukalolla. Jokainen ajoasetus voidaan muokata toiveiden mukaisesti puhelinsovelluksessa.

Ensimmäinen ajoasetus on nopeudeltaan hitain, mutta eniten akkua säästävä ajoasetus, joten skootterilla pääsee pidemmän matkan kerralla. Toinen ajoasetus on erinomainen tasapaino nopeuden ja akunkestävyyden välillä. Kolmas ajoasetus vapauttaa sähköskootterin kulkemaan täyttä huippunopeutta.

Laadukas 1500 W maksimitehon moottori takaa hyvän ajettavuuden. Moottori on sijoitettu takarenkaan sisään eli Segway E110S on takavetoinen. Kiihdytys on nopeudesta huolimatta tasainen.

Segway E110SE Launch Edition moottori

Jarrut ja iskunvaimentimet

Sähköskootterissa on hydrauliset levyjarrut sekä etu- että takapyörässä. Lisäksi E110S sähköskootterissa on elektroninen jarrutusjärjestelmä (Electronic Braking System), joka luo yhdessä jarrulevyjen kanssa turvallisen ja energiaa säästävän jarrutuksen. LED-näytön reunoille tulee vihreä väri, kun jarrujärjestelmä lataa akkua.

Etu- ja takarenkaista löytyvät iskunvaimentimet takaavat ensiluokkaisen ajokokemuksen, joka hämmästyttää kuoppaisemmillakin reiteillä. Iskunvaimentimet vähentävät tien aiheuttamaa tärinää ja lieventää kuoppien aiheuttamaa pomppimista.

Ajettavuutta helpottava rakenne

Segway E110S on suunniteltu ketteräksi ja vakaaksi, mikä tarjoaa parhaan ajokokemuksen. Sähköskootterin “kultainen kolmio”, eli renkaiden ja kuljettajan pään muodostama kuvio, on suunniteltu luomaan kuljettajalle mukava ja turvallinen ajoasento ilman tasapaino-ongelmia.

Akku on asetettu jalkojen alla olevaan välitilaan, mikä laskee painopistettä ja siten parantaa vakautta, pitoa ja ajomukavuutta. Akun asettelu mahdollistaa suuremman säilytystilan penkin alle, josta löytyykin 27 litran verran tavaratilaa. Tämä tarkoittaa, että sinne mahtuu esimerkiksi kaksi jet-kypärää*.

Sähköskootterin etuosasta ohjaustangon alapuolelta löytyy lisälokero, johon saa mahtumaan pienemmät esineet.

*Kypärien mallista ja koosta riippuen.

Segway E110S sähköskootteri ajelu kahdestaan

Helposti ladattava akku

Kaikki Segwayn sähköskootterit ja -mopot saavat virtansa suurjännitteisestä lithium-akusta. Sen voi joka mallissa irroittaa helposti, ja viedä vaikkapa sisätiloihin ladattavaksi. Skootterin ei siis tarvitse olla latauspisteen lähellä, ja akun voi ladata missä tahansa, josta löytyy pistorasia. Työpaikalla akun lataaminen käy mukavasti, koska akku ehtii latautua täyteen neljässä tunnissa. Akku painaa 11,5 kilogrammaa. Painostaan huolimatta sitä on jokaisen helppo nostaa ja kuljettaa käsin hyvän kahvan ansiosta.

Segway E110S sähköskootterin akussa on älykäs akunhallintajärjestelmä 6.0 (BMS 6.0), joka valvoo virtaa, säätää latausnopeutta ja suojaa akkua yli- tai alilataukselta. Järjestelmän avulla E110S vaatii vähemmän huoltoa, ja se takaa pidemmän akunkeston.

Suojausluokitukset ja lisävarusteet

Sähköskootterilla on IPx5 suojaluokitus, eli se on suojattu paineella suihkutetultakin vedeltä. Akku on saanut IPx7 suojaluokituksen, mikä tarkoittaa sen olevan suojattu hetkelliseltä veteen upottamiselta. Normaaliolosuhteissa ei veden siis pitäisi aiheuttaa ongelmia sähköskootterin kanssa.

Segway E110S tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lisävarusteita. Näihin kuuluu tuulilasi, selkänoja, taitettava matkatavarateline, ylimääräinen 25 L säilytystila, lämmittävä jalkasuojus, älypuhelinpidike ja Bluetooth smart slot.

Tekniset tiedot

Runko ja renkaat
 • Värivaihtoehdot: Phantom Black (erittäin kiiltävä), Steel Grey (erittäin kiiltävä), Intense Red (erittäin kiiltävä), Arctic White (erittäin kiiltävä) ja Stone Grey (matta)
 • Eturengas: 80/90-12, tubeless
 • Takarengas: 90/80-12, tubeless
Moottori
 • Huippunopeus: 45 km/h
 • Nousukulma: 11° = 20 %
 • Nimellisteho: 1000 W
 • Maksimiteho: 1500 W
 • Moottorin valmistaja: QS Motor, Powered by Segway
 • Moottorin sijainti: takarenkaan sisällä
 • Maksimivääntö: 88 Nm
Akku
 • Ajomatka täydellä akulla: WMTC testattu 40 km, ideaalisissa olosuhteissa 75 km*
 • Kapasiteetti: 1440 Wh / 30 Ah
 • Akun jännite: 48 V
 • Akun tyyppi: Li-ion
 • Akun paino: 11,5 kg
 • Latausaika: 4 tuntia

*Nopeus 20 km/h, kuskin paino 70 kg

Jarrut
 • Etujarru: Hydraulinen levyjarru; 220 mm-4 mm
 • Takajarru: Hydraulinen levyjarru; 180 mm – 3,5 mm
Valot
 • Etuvalo: LED; lyhyet ja pitkät valot
 • Takajarruvalo: Aina päällä oleva LED-valo (sovelluksesta voi kytkeä päälle Smart valon)
Mitat
 • Mitat: 1866 x 675 x 1175 mm
 • Istuimen korkeus: 770 mm
 • Akseliväli: 1345 mm
 • Säilytystila penkin alla: 27 L
Iskunvaimennin
 • Edessä: hydraulinen ja jousi; 85 mm
 • Takana: hydraulinen ja jousi; 70 mm
Muuta
 • Kantavuus: 230 kg
 • Sallittu matkustajamäärä: kaksi
 • Suojaus: IPx5 sähköskootterille, IPx7 akulle

Asiakkaiden arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Segway E110S Stone Grey sähköskootteri
Segway E110S Stone Grey sähköskootteri

2 999 Lisää ostoskoriin