Segway E125S Atlantic Blue sähköskootteri

4 499 

Jousto osamaksu alkaen 167,20 /kk (36 kk)

167,20 /kk

Kuukausierä: 167,20 Kuukausittainen nimelliskorko: 1,52 %Todellinen vuosikorko: 10,19 %Luotollinen kokonaishinta: 6 019,11 

229,13 /kk

Kuukausierä: 229,13 Kuukausittainen nimelliskorko: 1,52 %Todellinen vuosikorko: 10,56 %Luotollinen kokonaishinta: 5 499,18 

416,98 /kk

Kuukausierä: 416,98 Kuukausittainen nimelliskorko: 1,52 %Todellinen vuosikorko: 11,22 %Luotollinen kokonaishinta: 5 003,79 

794,23 /kk

Kuukausierä: 794,23 Kuukausittainen nimelliskorko: 1,52 %Todellinen vuosikorko: 12,19 %Luotollinen kokonaishinta: 4 765,38 

1 549,50 /kk

Kuukausierä: 1 549,50 Kuukausittainen nimelliskorko: 1,52 %Todellinen vuosikorko: 13,97 %Luotollinen kokonaishinta: 4 648,51 
Lue lisää →
 • Huippunopeus: 45 km/h
 • WMTC-toimintasäde: 81 km
 • Optimaalinen toimintasäde: 140 km
 • Latausaika: 4 tuntia
 • Kantavuus: 255 kg

Tilattavissa tavarantoimittajalta Toimitusaika-arvio: 10-14 arkipäivää

Esittely

Uudet Segwayn sähköskootterit luovat ympäristöystävällisen ja älykkään tavan liikkua. Monien älytoimintojen, kahden irroitettavan akun, lisävarusteiden ja erinomaisen suunnittelun takia E125S sähköskootteri on helppo ja vaivaton käyttää. Se on saatavilla neljässä erittäin kiiltävässä värissä: Phantom Black, Atlantic Blue, Ruby Red ja Arctic White. Ajaessasi päät kääntyvät myös ruskeaan nahkapenkkiin ja -kahvoihin sekä kromattuihin sivupeileihin ja takakahvaan, joita ei löydy Segwayn muista malleista. E125S on sähköskootterien korkeinta luokkaa.

Skootterin maksiminopeudella ajettaessa se ylsi WMTC testauksessa 81 kilometrin matkaan. Ideaalisissa olosuhteissa 20 km/h nopeudella E125S jaksaa jopa 140 kilometrin matkan. Akku latautuu täyteen nopeasti neljässä tunnissa, jos molempia irroitettavia akkuja ladataan samanaikaisesti. 80% tulee täyteen vain kolmessa tunnissa. Irroitettavat akut voi kytkeä pistorasiaan missä vain sähköskootterin sijainnista riippumatta.

Segwayn E125S helpottaa siirtymistä sähköajoon. Se on ympäristöystävällinen ja varustettu innovatiivisella teknologialla. Jos haluat liikkua älykkäästi, Segwayn sähköskootterit ovat varma valinta.

Segway E125S sähköskootteri kaikki värit

Puhelinsovellus ja älytoiminnot

Segwayn sähköskootterit ovat yhteensopivia Segway-Ninebot-sovelluksen kanssa, joka löytyy sekä Android että iOS -puhelimista. Sovelluksen avulla teet avaimet tarpeettomiksi, sillä Airlock-järjestelmän aktivoimisen jälkeen skootteri avautuu ja lukittuu itsestään 2-10 metrin säteellä, kun puhelin ja skootteri ovat yhdistettynä Bluetoothin avulla.

Sovelluksesta näet kaikki tarpeelliset tiedot, kuten kuinka pitkän matkan pääset samalla latauksella, tietoja tekemistäsi matkoista, huoltoasemien sijainnit ja mihin olet parkkeerannut skootterisi. Voit jopa ottaa yhteyden muihin Segway sähköskootteri ja -mopokuskeihin halutessasi, ja saat oikeudet asiakaspalveluun.

Varkaudenesto-ominaisuuden avulla skootterisi ei päädy vieraisiin käsiin. Sisäänrakennetun 4G SIM-kortin* ja GPS-yhteyden avulla pystyt seuraamaan skootterisi sijaintia myös varkauden aikana. Anturit huomaavat oudot liikkeet, jolloin sähköskootteri lähettää puhelimeen ilmoituksen. Jos akku on skootterissa sisällä ja sitä yritetään avata, puskea eteenpäin tai liikuttaa, hälytysjärjestelmä aktivoituu.

Segway E125S sähköskootteriin tulee puhelinsovelluksen avulla tehtäviä ohjelmistopäivityksiä, jotka ovat täysin ilmaisia. Päivittäminen onnistuu langattomasti, ja kaikki mahdolliset ajoneuvon toiminnot päivitetään aina täysin.

*Kahden ensimmäisen vuoden jälkeen 4G SIM-kortti ei toimi enää ilmaiseksi, omistajan vaihdosta riippumatta.

LED-värinäyttö ja älykkäät ajovalot

E125S sähköskootteri on varustettu suurella LED-värinäytöllä ohjaustangon keskellä. Löydät siitä kaiken tärkeän ajonaikaisen informaation, muun muassa nopeuden, akun varaustason, ajotilan, Bluetooth -yhteyden, ajovalojen asetuksen ja ajoasetuksen.

LED-näyttöä kehystävät värit kertovat tärkeän viestin. Sininen tarkoittaa täyttä käyttövalmiutta, oranssi ilmoittaa, ettei jalkatukea ole vedetty ulos tai kuski ei ole istuimen päällä, punainen kertoo varoitus- tai virheilmoituksesta ja vihreä on EBS:n kautta tulevan energian talteenoton väri.

Segwayn sähköskoottereissa on sekä edessä että takana tehokkaat LED-kiskot, jotka valaisevat tien ja ympäristön kirkkaasti. Matrix LED-ajovalot valaisevat jopa 128 asteen laajakulmassa ja 30 metrin päähän. Ajovalot ovat päällä aina, joten näyt liikenteessä kaikissa olosuhteissa.

Ajaminen

Segway E125S sähköskootterissa on kolme ajoasetusta, joita voi vaihtaa kätevästi ohjaustangon “-” ja “+” napeista peukalolla. Jokainen ajoasetus voidaan muokata toiveiden mukaisesti puhelinsovelluksessa.

Ensimmäinen ajoasetus on nopeudeltaan hitain, mutta eniten akkua säästävä ajoasetus, joten skootterilla pääsee pidemmän matkan kerralla. Toinen ajoasetus on erinomainen tasapaino nopeuden ja akunkestävyyden välillä. Kolmas ajoasetus vapauttaa sähköskootterin kulkemaan täyttä huippunopeutta.

Segway E125S sähköskootteriin on päivitetty E110S mallia jopa kaksi kertaa tehokkaampi 3000 W maksimitehon moottori, joka takaa nopeutesi liikkeelle lähdettäessä. Moottori on sijoitettu takarenkaan sisään eli Segway E125S on takavetoinen. Kiihdytys on nopeudesta huolimatta tasainen. Vääntökin E125S sähköskootterissa riittää, sillä sitä on toisiin Segwayn sähköskootterimalleihin verrattuna 32 nM enemmän.

Suuremmat renkaat parantavat kantavuutta ja rullaavuutta. Segway E125S sähköskootterissa on edessä 100/70-12 kokoinen ja takana 120/70-12 kokoinen tubeless-rengas. Segwayn halvemmissa E110S ja E110SE malleissa renkaat ovat 80/90-12 ja 90/80-12 kokoiset.

Segway E125S sähköskootteri pariskunta

Jarrut ja iskunvaimentimet

Muista malleista poiketen Segway E125S on varustettu ABS-jarrutusjärjestelmällä, joka estää liukumisen ja renkaiden lukittumisen jarrutuksen yhteydessä, luoden turvallisen ja varman ajokokemuksen haastavissakin tilanteissa.

Sähköskootterissa on hydrauliset levyjarrut sekä etu- että takapyörässä. Lisäksi E125S sähköskootterissa on elektroninen jarrutusjärjestelmä (Electronic Braking System), joka luo yhdessä jarrulevyjen ja ABS:n kanssa turvallisen ja energiaa säästävän jarrutuksen. LED-näytön reunoille tulee vihreä väri, kun jarrujärjestelmä lataa akkua.

Etu- ja takarenkaista löytyvät iskunvaimentimet takaavat ensiluokkaisen ajokokemuksen, joka tekevät vaikutuksen kuoppaisemmillakin reiteillä. Iskunvaimentimet vähentävät tien aiheuttamaa tärinää ja lieventävät kuoppien aiheuttamaa pomppimista.

Ajettavuutta helpottava rakenne

Segway E125S on suunniteltu ketteräksi ja vakaaksi, mikä tarjoaa parhaan ajokokemuksen. Sähköskootterin “kultainen kolmio”, eli renkaiden ja kuljettajan pään muodostama kuvio, on suunniteltu luomaan kuljettajalle mukava ja turvallinen ajoasento ilman tasapaino-ongelmia.

Akut on asetettu jalkojen alla olevaan välitilaan, mikä laskee painopistettä ja siten parantaa vakautta, pitoa ja ajomukavuutta. Akkujen asettelu mahdollistaa suuremman säilytystilan penkin alle, josta löytyykin 27 litran verran tavaratilaa. Tämä tarkoittaa, että sinne mahtuu esimerkiksi kaksi jet-kypärää*. Sähköskootterin etuosasta ohjaustangon alapuolelta löytyy lisälokero, johon saa mahtumaan pienemmät esineet.

Korkealuokkaisen ajettavuuden lisäksi E125S on varustettu korkealaatuisella ulkomuodolla. Ruskealla nahalla on luotu silmään osuvia yksityiskohtia penkkiin ja ohjaustangon kahvoihin. Lisäksi päät kääntyvät kromattujen sivupeilien ja takakahvan ansiosta. Segwayn muissa sähköskootterimalleissa ei näitä yksityiskohtia löydy.

*Kypärien mallista ja koosta riippuen.

Helposti ladattavat akut

Kaikki Segwayn sähköskootterit ja -mopot saavat virtansa suurjännitteisestä lithium-akuista. Muista malleista poiketen E125S omaa kaksi akkua, jotka ovat irroitettavia. Ne voidaan irroittaa helposti, ja viedä vaikkapa sisätiloihin ladattavaksi. Skootterin ei siis tarvitse olla latauspisteen lähellä, ja akut voi ladata missä tahansa, josta löytyy pistorasia. Työpaikalla akun lataaminen käy mukavasti, koska akut ehtivät latautua täyteen neljässä tunnissa, jos niitä lataa samanaikaisesti. Yksittäinen akku painaa 11 kilogrammaa. Painostaan huolimatta niitä on jokaisen helppo nostaa ja kuljettaa käsin hyvän kahvan ansiosta. Jos akkujen irroittaminen ei vaikuta hyvältä ajatukselta, Segwayn sähköskootterit voi ladata myös erillisestä latausportista penkin sisäreunasta.

Kahden akun yhteiskapasiteetti on peräti 2880 Wh, joka takaa WMTC-testatun 81 kilometrin ajomatkan. Segway E125S sähköskootterin akussa on älykäs akunhallintajärjestelmä 6.0 (BMS 6.0), joka valvoo virtaa, säätää latausnopeutta ja suojaa akkua yli- tai alilataukselta. Järjestelmän avulla E125S vaatii vähemmän huoltoa, ja se takaa pidemmän akunkeston.

Segway E125S sähköskootteri parkkeeraus

Suojausluokitukset ja lisävarusteet

Sähköskootterilla on IPx5 suojaluokitus, eli se on suojattu paineella suihkutetultakin vedeltä. Akku on saanut IPx7 suojaluokituksen, mikä tarkoittaa sen olevan suojattu hetkelliseltä veteen upottamiselta. Normaaliolosuhteissa ei veden siis pitäisi aiheuttaa ongelmia sähköskootterin kanssa.

Segway E125S tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lisävarusteita. Näihin kuuluu tuulilasi, selkänoja, taitettava matkatavarateline, ylimääräinen 25 L säilytystila, lämmittävä jalkasuojus, älypuhelinpidike ja Bluetooth smart slot. Selkänoja on penkin tapaan päällystetty ruskealla nahalla.

Tekniset tiedot

Runko ja renkaat
 • Värivaihtoehdot: Phantom Black (erittäin kiiltävä), Atlantic Blue (erittäin kiiltävä), Ruby Red (erittäin kiiltävä) ja Arctic White (erittäin kiiltävä)
 • Eturengas: 100/70-12, tubeless
 • Takarengas: 120/70-12, tubeless
Moottori
 • Huippunopeus: 45 km/h
 • Nousukulma: 15° = 26 %
 • Nimellisteho: 1000 W
 • Maksimiteho: 3000 W
 • Moottorin valmistaja: QS Motor, Powered by Segway
 • Moottorin sijainti: takarenkaan sisällä
 • Maksimivääntö: 120 Nm
Akku
 • Ajomatka täydellä akulla: WMTC testattu 81 km, ideaalisissa olosuhteissa 140 km*
 • Kapasiteetti: 2880 Wh / 60 Ah
 • Akun jännite: 48 V
 • Akun tyyppi: Li-ion
 • Akkujen määrä: 2
 • Yksittäisen akun paino: 11 kg
 • Latausaika: 4 tuntia

*Nopeus 20 km/h, kuskin paino 70 kg

Jarrut
 • Etujarru: Hydraulinen levyjarru; 220 mm-4 mm
 • Takajarru: Hydraulinen levyjarru; 180 mm – 3,5 mm
Valot
 • Etuvalo: LED; lyhyet ja pitkät valot
 • Takajarruvalo: Aina päällä oleva LED-valo (sovelluksesta voi kytkeä päälle Smart valon)
Mitat
 • Mitat: 1866 x 675 x 1175 mm
 • Istuimen korkeus: 770 mm
 • Akseliväli: 1345 mm
 • Säilytystila penkin alla: 27 L
Iskunvaimennin
 • Edessä: hydraulinen ja jousi; 85 mm
 • Takana: hydraulinen ja jousi; 70 mm
Muuta
 • Kantavuus: 255 kg
 • Sallittu matkustajamäärä: kaksi
 • Suojaus: IPx5 sähköskootterille, IPx7 akulle

Asiakkaiden arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Segway E125S Atlantic Blue Sähköskootteri
Segway E125S Atlantic Blue sähköskootteri

4 499 Lisää ostoskoriin