Lukot

Lukot kaikkiin sähköpotkulautoihin. Sähköpotkulaudan huolellinen lukitseminen on tärkeää, sillä varkaat ovat erittäin kiinnostuneita arvokkaista potkulaudoista. Valikoimistamme löydät vaijerilukot, numerolukot, U-lukot ja hälyttävät levyjarrulukot. Erilaisiin sähköpotkulautoihin ja erilaisiin käyttötilanteisiin löytyy sopiva lukkonsa, painotetaampa sitten murtamisen vaikeutta tai käytön helppoutta.

Sähköpotkulaudan lukitseminen

Kevyimmät potkulautamallit on helppo napata kainaloon ja kantaa pois. Siksi suosittelemme aina kiinnittämään laudan johonkin kiinteään esineeseen kuten lampputolppaan tai polkupyörille tarkoitettuun telineeseen. Jos mahdollista, potkulauta kannattaa mieluiten lukita tukevasti rungosta, eikä esimerkiksi vapaasti rullaavasta pyörästä joka on irrotettavissa laudasta muutamalla ruuvilla.

Monissa laudoissa on virtalukon lisäksi esimerkiksi mahdollisuus lukita potkulaudan rengas applikaatiosta sähköisesti. Tämä ei ole kuitenkaan kovin tehokas keino suojautua varkauksilta pidempiaikaisessa pysäköinnissä. Joissain uusissa laudoissa on kehittyynempiä varkaudenesto-ominaisuuksia. Esimerkiksi Ninebot P65E:ssä on kovaääninen varashälytin ja Ninebot MAX G2:n voi kytkeä Applen Find My -palveluun joka mahdollistaa laudan paikantamisen reaaliaikaisesti Apple-laitteiden Find My -appin avulla. Samaa tekniikka käyttää myös Applen Air Tag. Jotkut ovat piilottaneet AirTagin potkulaudan runkoon. Paras keino suojautua varkauksilta on kuitenkin säilyttää lautaa visusti sisällä, ja toiseksi paras keino on lukita se rungostaan kiinni johonkin kiinteään.

Erilaiset lukkotyypit

Valikoimamme turvallisin lukko on useista tekstiilikuitukerroksista koostuva Tex-Lock. Kevyet ja helposti mukana kulkevat Tex-Lock tekstiililukot ovat oivallinen tapa potkulaudan kiinnittämiseksi. Koostuva tekstiililukko suojaa lautaa pitkäkyntisiltä erittäin tehokkaasti, eikä naarmuta lautaasi.

Valikoimastamme löytyy myös kevyempiä U-lukkoja ja vaijerilukkoja joiden mukana tulee tankopidike lukon kuljettamista varten. Näin lukko on aina mukanasi, eikä avaintakaan tarvitse muistaa ottaa mukaan, riittää kun muistat numerokoodisi. Vaijerlukko sopii kaikkiin potkulautoihin ja useimpiin lukituspaikkoihin. Vaijerilukon etuna on helppokäyttöisyys ja keveys, kun taas jykevä U-lukko on hieman vaikeampi murtaa.

Lisäturvaa saat käyttämällä hälyttävää levyjarrulukkoa tai hälyttävää vaijerilukkoa, jotka karkoittavat varkaat äänellään. Ne tunnistavat liikkeen ja alkavat piippaamaan erittäin kovaäänisesti, jos lautaa yrittää varastaa. Yksinään levyjarrulukko sopi lyhyisiin pysähdyksiin. Se on helppo kantaa mukana, vaikkapa taskussa. Se sopii useihin lautoihin, eikä paina paljoa.

Suodattimet

Merkki & malli+

Brändi+

Hinta+