Sähköosat

Sähköpotkulaudan moottori tai muu sähköjärjestelmä ei vaadi juurikaan huoltoa puhtaana pidon lisäksi. Tärkeintä on että et kasta lautaasi. Pitämällä laudan akkukotelon muovit ehjänä ja läpivientikumit paikallaan edesautat sähköosien pysymistä kuivana. Sähköpotkulautaa ei saa pestä vedellä. Putsaaminen kannattaa hoitaa kostealla rätillä, jota ennen voi harjata kuivan irtolian pois pohjasta ja lokasuojista.

Puhtaana pito ja fiksu käyttö vaikuttaa laudan pitkäikäisyyteen. Varmista ettei akku pääse jäätymään, tai kuumenemaan liikaa auringossa. Älä päästä akkua kokonaan tyhjäksi, vaan lataa sitä usein. Aktiivisessa käytössä voit ladata akkua aina kun tarvitsee ja ladata sen huoletta täyteen. Mutta jos säilytät sähköpotkulautaa käyttämättömänä pidempään, niin akun varaustila kannattaa tarkistaa välillä, sillä Li-Ion -akku purkautuu ajan saatossa itsellään. Tarkista vähintään 2 kuukauden välein, että akussa on vähintään 70 % varaus ja lataa tarvittaessa. Akkua ei kannata ladata täyteen, vaan noin 70-80 % varaus on optimaalinen säilytykseen. Varmista myös että akku ei pääse palelemaan. Paras säilytyslämpötila on noin 15-25 astetta.

Täältä löydät kaikki sähköpotkulautojen sähköosat ja niihin liittyvät tarvikkeet. Laturit löytyvät lisävarusteet-osastosta.

Suodattimet

Merkki & malli+

Brändi+

Latausjännite+

Hinta+