Sähköpotkulaudat

Sähköpotkulauta on ekologinen, edullinen ja kätevä tapa liikkua paikasta toiseen ja sen kuljettaminen on helppoa julkisen liikenteen välineissä. Se sopii erinomaisesti mm. työmatkan kulkemiseen, kauppareissuille ja kaupunkialueella liikkumiseen. Sähköpotkulauta, jonka huippunopeus on enintään 25 km/h, paino enintään 25 kg ja teho enintään 1000 W ei tarvitse liikennevakuutusta tai rekisteröintiä ja sillä saavat ajaa aikuisten lisäksi myös nuoret ja lapset.

Sähköpyörään verrattuna sähköpotkulaudan etuja ovat mm. pienempi koko, helppo varastoida talveksi, keveys, pienempi hinta, pienempi huollon tarve, et joudu polkemaan jatkuvasti, helpompi ohjata ruuhkaisissa paikoissa, voi säilyttää sisällä (pienempi varkausriski), voit ajaa hameen kanssa.

Tasapainolautaan eli hover boardiin verrattuna sähköpotkulauta on turvallisempi, koska sillä on nopeampi pysähtyä ja väistää esteitä. Lisäksi sen ajaminen on helpompaa ilman jatkuvaa tasapainottelua. Myös matkan jatkaminen onnistuu akun loputtua helpommin, koska potkulautaa voi potkia eteenpäin sen sijaan, että sitä pitäisi kantaa. Sähköpotkulauta sopii aikuisille ihan oikeaksi kulkuvälineeksi, kun taas tasapainolaudat ovat enemmänkin lapsille suunnattuja leluja.

Sähköpotkulaudalla on ajaminen on vähintään yhtä helppoa, ellei helpompaa kuin polkupyöräily ja se ei käytännössä vaadi lainkaan harjoittelua, toisin kuin tasapainoskootterilla tms. ajaminen.

Valikoimastamme löydät suosituimmat sähköpotkulaudat aikuisille ja nuorille sekä niiden lisävarusteet ja varaosat. Sähköpotkulautaa on turvallisinta säilyttää turvallisesti sisällä kodissa, mutta valikoimastamme löytyy myös laadukkaita lukkoja sähköpotkulaudan lukitsemiseen.

Useimmat myymämme mallit ovat hyväksyttyjä Suomen tieliikenteessä käytettäviksi, vakuuttamisvelvollisuuteen liittyvät tuotekohtaiset tiedot tehosta, painosta ja huippunopeudesta löydät tuotesivun alusta. Lisäksi löydät valikoimastamme muutamia nopeampia ja tehokkaampia malleja, joilla ajaminen on sallittua vain suljetulla yksityisalueella.

Tieliikennekäytössä sähköpotkulaudalla saa ajaa enintään 25 km/h nopeudella. Kypärän käyttö ei lain mukaan ole pakollista, mutta se on erittäin suositeltavaa.

Laadukas sähköpotkulauta on pitkäikäinen sijoitus, joka säästää hankintahintansa nopeasti takaisin bussimaksuja ja autoilun kuluja vähentämällä.

Tuotesivuilta löydät myös asiakkaiden kokemuksia ja arvosteluja kyseisistä malleista. Jos kaipaat neuvoja sopivan laudan valinnassa niin ole rohkeasti yhteydessä tai poikkea koeajolle!

Suodattimet

Merkki & malli+

Brändi+

Nopeus+

Nopeus ilman rajoitinta+

Maksimiteho+

Paino+

Akun koko+

Kantavuus+

Vetotapa+

Renkaan halkaisija+

Renkaan leveys+

Latausjännite+

Hinta+