Täyskumirengas 10×2,75″ (70/65-6.5)

41,90 

Jousto osamaksu alkaen 10,26 /kk (7 kk)

18,29 /kk

Kuukausierä: 18,29 Kuukausittainen nimelliskorko: 1,52 %Todellinen vuosikorko: 194,38 %Luotollinen kokonaishinta: 54,88 
Lue lisää →
 • Renkaan halkaisija: 10" / 255 mm
 • Renkaan leveys: 2,75" / 70mm
 • Vanteen halkaisija: 6,5" / 165 mm
 • Vanteen leveys: 52 mm - 53 mm

Lähetettävissä: Heti 1 kpl

Lisää tilaukseen

 • Rengasrauta 28 cm

Toimitus alkaen: 5,90 

Esittely

Jämäkkä 10×2,75″ puhkeamaton rengas monipuoliseen ajoon. Laadukas Nedong hunajakennorengas, joka kulkee mukavasti asfaltilla, mutta toimii myös muilla alustoilla, kuten sorateillä.

 • Kugoo KuKirin M4 Pro

Sopii sähköpotkulautoihin, joissa vanteen halkaisija on 6,5″ / 165 mm ja vanteen sisäleveys n. 50 – 53 mm.

Ajomukavuus

Pito

Kestävyys

Rullaavuus

Sopivan puhkeamattoman renkaan valinta

Jos lautamalliasi ei ole mainittu renkaan tuotesivulla sopivien lautamallien luettelossa, tulee rengas ostaa mittojen perusteella. Ostaessa puhkeamatonta täyskumirengasta tulee sopivan ulkohalkaisijan ja leveyden lisäksi huomioida renkaan vanteeseen uppoavan osan leveys. Sen on oltava suunilleen saman levyinen tai korkeintaan n. 2 milliä leveämpi kuin vanteen sisäleveys, jotta rengas pysyy tiukasti vanteella!

Vanteen sisäleveyden tarkaksi mittaamiseksi pitää vanha rengas ottaa pois vanteelta. Karkean arvion sisäleveydestä saa kun vähentää vanteen ulkopuolelta mitatusta leveydestä sentin.

Puhkeamattoman renkaan asennus

Täyskumirenkaan asennukseen tarvitset rengasraudat ja hieman voimaa tai hyvän tekniikan. Rengasta ei saa asentaa ruuvimeisseleillä tms. työkaluilla renkaan reijistä kampeamalla, sillä se voi hajottaa renkaan. Vanne kannattaa kiinnittää esim. ruuvipenkkiin asennuksen ajaksi. Kaverin apukäsistä on suurta apua, mutta asennus onnistuu yksinkin.

 1. Lämmitys
  Asennus onnistuu ilman lämmitystä, mutta asennusta helpottaaksesi voit lämmittää rengasta kuumassa vedessä, jotta se notkistuu. Muutama minuutti kiehuvassa vedessä riittää. Varo palovammoja ja käytä paksuja hanskoja. (Uretaanista valmistetun renkaan saa lämmitettynä asennettua pelkillä hanskoilla ja sen voi lämmittää varovasti myös mikrossa.)
 2. Liukastus
  Liukasta uusi rengas kauttaaltaan rengasrasvalla. Jos sinulla ei ole rengasrasvaa voit käyttää esimerkiksi saippuavettä tai haihtuvaa pesuainetta liukasteena. Älä käytä vaseliiniä tai muuta rasvaa joka ei haihdu pois, sillä vaseliini aiheuttaa renkaan pyörimistä vanteella tai jopa renkaan irtoamisen vanteelta.
 3. Alkuvaiheen kiinnitys
  Tarkista renkaan pyörimissuunta ja laita rengas yhdestä kohtaa vanteen uraan ja kiinnitä se siihen liinalla tai isoilla nippusiteillä. Helpottaakseksi loppuvaihetta, voit kammeta rengasta vanteelle vähän matkaa ja laittaa renkaan kiinni myös toisesta kohtaa, mutta ota huomioon että rengas venyy koko matkalta kun se laitetaan paikkaan. Kiinnittäminen helpottaa huomattavasti ja vapauttaa yhden käden.
 4. Väännä rengas vanteelle
  Aseta rengasraudat vanteen ja renkaan väliin sopivalle etäisyydelle toisistaan lusikkapuoli alaspäin. Sopiva etäisyys selviää kun aloitat vääntämään rengasta vanteelle. Väännä raudat renkaan yli vuorotellen ja pidä rauta käännettynä jotta rengas pysyy urassa. Täyskumirenkaiden halkaisija on vanteen halkaisijaa pienempi, jonka takia tämä vaihe vaatii hieman voimaa ja tekniikkaa. Kun rengas on vanteella poista kiinnitysliina tai nippusiteet.
 5. Aseta rengas vanteen uraan kauttaaltaan
  Renkaan leveys on hieman vanteen sisäleveyttä suurempi, jotta rengas istuu tiukasti vanteelle. Kun rengas on saatu vanteen ympärille, se tarvitsee vielä saada kokonaan vanteen uraan, sillä yleensä rengas jää toiselta puolelta pois urasta. Tunge rengasrauta vastapuolelta renkaan ja vanteen väliin ja vedä rengas vanteen uraan. Kun saat renkaan jostain kohtaa uraan, lähde etenemään siitä renkaan ympäri. Näin saat renkaan kokonaan paikalleen.
Kaikki saman kokoiset renkaat →

Huom: Puhkeamattoman renkaan sisähalkaisija on asentamattomana n. sentistä muutamaan senttiin pienempi kuin vanteen halkaisija. Asentaessa rengas venyy vastaamaan vanteen halkaisijaa. Erityisesti isompien puhkeamattomien renkaiden asentaminen saattaa vaatia hieman voimaa.

Täyskumirenkaita ei suositella sähköpotkulautoihin joiden maksiminopeus on yli 25 km/h mikäli niillä ajetaan tätä lujempaa.

Tekniset tiedot

Mitat
 • Renkaan halkaisija: 10" / 255 mm
 • Vanteen halkaisija: 6,5" / 165 mm
 • Renkaan leveys: 2,75" / 70mm
 • Vanteen leveys: 52 mm - 53 mm
 • Rengasmerkintä: 10x2.75
Lisätiedot
 • Kuvio: Adventure
 • Paino: n. 1490g

Asiakkaiden arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Täyskumirengas 10×2,75" (70/65-6.5)
Täyskumirengas 10×2,75″ (70/65-6.5)
41,90 Lisää ostoskoriin