Segway-Ninebot ZING C20 nuorten sähköpotkulauta

299 

 • Nopeus: 16 km/h
 • Teho: 150 W
 • Toimintasäde: 20 km
 • Akun koko: 108 Wh
 • Kantavuus: 50 kg
 • Paino: 10 kg
 • Renkaat: 7" puhkeamaton

Turun myymälässä, toimitus: 1-3 pv tai nouto

Toimitus: 12,90 

Esittely

Tieliikennekelpoisuus & liikennevakuutuslaki

Tieliikenteessä sähköpotkulaudan nopeus saa olla enintään 25 km/h ja teho enintään 1000 W.

Sähköisten liikkumisvälineiden vakuuttaminen muuttuu, kun liikennevakuutuslain uudistus tulee voimaan. Näillä näkymin lakimuutos tapahtuu 1.6.2024. Uuden lain mukaan sähköpotkulauta tulee liikennevakuuttaa, mikäli sen paino ylittää 25 kg.


Tämän tuotteen tiedot:

 • Nopeus: 16 km/h
 • Teho: 150 W
 • Paino: 10 kg

Tyylikäs musta Ninebot ZING C20 nuorten sähköpotkulauta punaisilla yksityiskohdilla vastaa jokaisen nuoren ajotyyliin ja taitotasoon. Laudan kolmen ajoasetuksen ansiosta se on täydellinen valinta niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin lautailijoille. 20 kilometrin ajokantaman myötä nuori voi viettää ystäviensä kanssa aikaa pitkäänkin ilman että akku loppuu kesken. Kuten muutkin C-sarjan sähköpotkulaudat, C20 on erittäin kevyt — se painaa 10 kg eli vain 0,5 kg enemmän kuin C10 — ja lähtee helposti myös pidemmän matkan päähän esimerkiksi auton kyydissä. Muista C-sarjan sähköpotkulaudoista poiketen C20 taittuu kasaan kuten aikuisten sähköpotkulaudat, eikä vaadi koko ohjauspylvään irroittamista. Lisäksi siinä on soittokello, mitä muista sarjan laudoista ei löydy.

C20 on nuorille, yli 10-vuotiaille suositeltu lauta. Jos pohdit oikean kokoista lautaa lapselle tai nuorelle, ZING C8 on 8-12-vuotiaille 115-145 cm pituisille lapsille tarkoitettu, ja ZING C10 on 10-14-vuotiaille 130-160 cm pituisille lapsille tarkoitettu lauta. ZING C20 laudan yhteydessä ei ole pituussuositusta, mutta ohjaustanko on 10 cm korkeammalla kuin C10 laudassa eli 110 cm korkeudessa.

Ajaminen

Ninebot ZING C20 sähköpotkulaudan kolme eri ajoasetusta takaa täydellisen ajokokemuksen jokaiselle nuorelle ajotyylistä ja kokemuksesta riippumatta. Ensimmäisen ajoasetuksen huippunopeus on 10 km/h, ja kiihdytys toimii kaasuvipua painamalla. Toisen asetuksen huippunopeus yltää 16 km/h ja kaasuvipua ei tarvitse erikseen käyttää. Pelkkä alkupotku riittää, jonka jälkeen lauta kiihdyttää itsenäisesti 16 km/h nopeuteen ja pysyy siinä tasaisesti. Viimeinen asetus on muilta osin samanlainen kuin toinen asetus, mutta siinä kiihdytys toimii kaasuvivun avulla.

Kaasuvipu on suunniteltu siten, että sen reagointiaika riippuu valitusta ajoasetuksesta. Näin kiihtyvyys ei ole ensimmäisen ajoasetuksen valinneille liian pikainen, mutta vastaa silti nopeutta vaativien tarpeisiin viimeistä ajoasetusta käytettäessä.

Muista C-sarjan laudoista poiketen C20 hyödyntää EBS-järjestelmää, eli jarrutuksen yhteydessä se lataa akkua. Jarru on kytketty takarenkaaseen. Se toimii käsin käytettävän jarruvivun kautta, ja se on tehokas ja turvallinen.

Tyylikkäät tunnelmavalot laudan astinlaudan pohjassa kääntää muiden päät ajaessa, mutta lisää myös turvallisuutta pimeällä. Valojen väri riippuu valitusta ajoasetuksesta. Ne ovat joko punaiset, siniset tai moniväriset, ja ne sykkivät jokaisella ajoasetuksella.

Runko ja renkaat

Kovasta teräksestä tehty kolmiorakenteinen runko on kestävä ja pysyy kunnossa jokaisen nuoren käytössä. Astinlaudan kumimatto on liukumista estävää materiaalia, joten jalat pysyvät tiukasti laudalla. C20 sähköpotkulauta on saanut IPX4-luokituksen, eli se on vedeltä roisketiivis.

Laudassa on täyskumirenkaat, jotka eivät vaadi pumppaamista. Näin laudan käyttö on huoletonta sekä nuorelle, koska renkaat eivät voi puhjeta, ja vanhemmille, joiden ei tarvitse miettiä rengaspaineiden tarkistamista. Renkaat ovat muita C-sarjan lautoja suuremmat seitsemän tuuman renkaat. Suuremman koon ja uudelleen suunnitellun kulutuspinnan myötä C20 laudassa on entistä parempi pito ja liukumisen esto.

Tangon kahvakumit on pitoa parantavasta SBS-kumista tehtyjä, ja ne on helppo putsata tarpeen vaatiessa.

Akku ja moottori

BMS-järjestelmää hyödyntävä akku takaa ongelmattoman ajon ja paremman akunkeston. Yhdellä noin viiden tunnin latauksella pääsee jopa 20 kilometriä, joten nuori ei jää laudan kanssa potkimaan ilman sähköistä apua.

150 W nimellistehoinen moottori takaa helpon kiihdytyksen ja tasaisen 16 km/h nopeuden. Moottorissa on tehoa muita C-sarjan lautoja enemmän, joten teho ei lopu vaikka vanhempi nuori ajaisi laudalla. Maksimiteho moottorissa on 260 W, joten lauta ei hyydy tai hidasta kovasti ylämäessä.

Sähköpotkulaudoille annetut IP-luokitukset eivät takaa, että vesi ei pääse vaurioittamaan laitetta sateella tai märällä alustalla ajettaessa. IP-luokitus auttaa lähinnä arvioimaan sähköpotkulaudan sateen kestoa pysäköitynä ollessa. Sähköpotkulautojen valmistajat kieltävät tyypillisesti käyttöohjeissa sateella tai märällä alustalla ajamisen ja rajaavat mahdolliset vedestä aiheutuvat viat takuun ulkopuolelle. Voit myös kysyä asiakaspalvelustamme suosituksia lautamalleista, joissa veden aiheuttamia vikoja on ilmennyt vähiten.

Useimmat valmistajat edellyttävät takuuehdoissaan sähköpotkulaudan huoltamista käyttöohjeen tai huolto-ohjelman mukaisesti. Suosittelemme siis tutustumaan valmistajan takuuehtoihin ennen sähköpotkulaudan ostoa. Meillä on huolto kaikille edustamillemme sähköpotkulautamerkeille.

Tekniset tiedot

Runko ja renkaat
 • Renkaat: 7″ täyskumirenkaat
 • Rungon materiaali: teräs
Moottori
 • Huippunopeus: 16 km/h (rajoitettu)
 • Nimellisteho: 150 W
 • Maksimiteho: 260 W
Akku
 • Toimintasäde: 20 km(*)
 • Akun kapasiteetti: 108 Wh / 5,0 Ah
 • Akun tyyppi: Li-Ion
 • Latausaika: 5 h
Jarrut
 • Käsikäyttöinen rumpujarru takarenkaassa
Muuta
 • Ikäsuositus: 10+ vuotta
 • Maksimipaino: 50 kg
 • Suojaus: IPX4 roisketiivis
Mitat
 • Koko ajoasennossa: 94 x 40 x 110 cm
 • Paino: 10,0 kg

(*) Valmistajan ilmoittama optimaalinen toimintasäde. Käytännössä saavutettava toimintasäde riippuu useista tekijöistä, kuten mm. rengaspaineista, ajonopeudesta, maaston mäkisyydestä, kuljettajan painosta, ulkolämpötilasta ja tuulesta.

1 arvio tuotteelle Segway-Ninebot ZING C20 nuorten sähköpotkulauta

 1. 5

  Arja-Leena

  Tuote oli mieluinen !

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ninebot ZING C20 nuorten sähköpotkulauta
Segway-Ninebot ZING C20 nuorten sähköpotkulauta
299 Lisää ostoskoriin